De alles over Ayurveda Reset Week

Ben je het helemaal zat dat je al zoveel hebt geprobeerd om gezonder te gaan leven en gelukkiger te worden, maar dat niks echt lijkt te werken?

Je hebt weinig energie, slaapt slecht, je bent niet blij met je gewicht, ervaart stress, je hormonen zijn in de war en je hebt vervelende gezondheidsklachten zoals buikpijn, hoofdpijn en huiduitslag.


Hoe fijn zou het zijn als jij precies weet wat goed voor jou is qua voeding en leefstijl? Zodat je niet meer diëten hoeft te volgen die toch niet voor jou werken en je geen onnodig geld uitgeeft aan dure supplementen die niks voor je doen. Speciaal daarom hebben wij de Ayurveda Kick Off Week bedacht!

Ayurveda leert je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geeft je kennis en vooral ook hele praktische tools over voeding, lifestyle, kruiden en supplementen die goed voor JOU zijn. Want iedereen is uniek.
Geen massa diëten of sporthypes dus, maar iets dat echt werkt.

In 5 dagen gaan we onszelf daarom op een simpele manier onderdompelen in Ayurveda. Even een totale reset voor lichaam & mind.

Wanneer: 12-16 juni
Waar: Online

Good to Know:
*Je kunt die week gewoon gaan werken.
* We beginnen elke ochtend samen live van 7:30 - 08:00!
* Kun je er niet bij je zijn, dan krijg je natuurlijk de replay en kun je de gemiste sessie in je eigen tijd terugkijken.
* Kennis van Ayurveda of ervaring met yoga (nidra) en / of breathwork is niet nodig!
* Je kan ook meedoen als je zwanger bent / of wilt worden.

De alles over Ayurveda Reset Week