De Alles over Ayurveda lente detox 2023

“TIME TO HIT THE RESET BUTTON”

Kickstart je immuunsysteem met een Ayurvedische lente detox! Dé voorjaarsschoonmaak voor je lichaam en je geest 😉

Wil je graag meer energie? Geen opgezette buik meer? Verlost zijn van je verkoudheid en hooikoorts? Beter slapen? Geen vol & zwaar gevoel na het eten? Minder huidproblemen? Een beter humeur en je optimaal voorbereiden op je zwangerschap? Dan is deze detox precies wat je nodig hebt!
Niet alleen heb je zelf af en toe tijd nodig om te unwinden, je spijsvertering heeft ook rust nodig! Daarom raadt Ayurveda twee keer per jaar een detox aan.

WANNEER IS DEZE DETOX IETS VOOR JOU?
* Voel jij je moe en lusteloos & wil je meer energie?
* Wil jij af van afvalstoffen en jouw ideale gewicht bereiken?
* Wil je af van je verkoudheid?
* Ben je klaar met je hooikoorts?
* Wil je beter slapen?
* Wil je geen last meer hebben van die opgeblazen buik?
* Hou jij ook (te)veel ballen in de lucht & wil je rust in je hoofd?
* Wil jij geen pijnlijke/onregelmatige cyclus meer?
* Wil je je optimaal voorbereiden op je zwangerschap?
* Wil jij een mooie huid zonder problemen?

Een of meer keer ja? Dan is deze detox zeker iets voor jou!

DIT LEVERT DE DETOX JOU OP:
* Je zult veel meer energie krijgen
* Je hebt minder last van verkoudheid en hooikoorts
* Je hebt meer focus & concentratie (eindelijk al je deadlines halen!)
* Je valt af (als dat nodig is)
* Rust in je hoofd en daardoor minder stress
* Je huid wordt glad en krijgt zo’n mooie glow
* Je bent helemaal klaar voor de lente en zomer (byebye voorjaarsmoeheid!)
* Je raakt afvalstoffen (ama) kwijt
* Je immuunsysteem krijgt een enorme boost
* Geen of veel minder cravings
* Ideale kickstart om met Ayurveda te beginnen of verder in je dagelijkse leven te integreren

Smaakt dit naar meer? Dan is onze ALLES OVER AYURVEDA LENTE DETOX iets voor jou! Samen met een hele groep enthousiaste deelnemers houden we deze detox, dus je bent niet alleen! We doen het met z’n allen!

ZO ZIET DE DETOX ERUIT:

START:
Je kunt op ieder moment zelf starten. In de modules vind je de online aftrap waarin we je meenemen in hoe de detox gaat verlopen.

AFBOUWFASE:
Dan start je met 3 dagen afbouwen. In deze dagen laat je steeds iets meer staan van koffie, suiker, tarwe, vlees, vis en zuivel. Uiteraard krijg je een aantal heerlijke recepten van ons die je in deze dagen kunt maken.

DETOX FASE:
Daarna ga je 5 dagen heerlijke gevulde kitchari eten.
Dit is een gerecht van mungbonen, rijst, groenten en kruiden.
Tijdens deze detox dagen is er iedere dag een online sessie met pranayama, meditatie en een inspirerende talk te bekijken in de lessen.

OPBOUWFASE:
Daarna bouw je in 3 dagen weer rustig op! Ook hier krijg je recepten voor!

EXTRA:
Je krijgt ook nog een heerlijke live yogales, breathwork sessie en yoga nidra sessie. Dit ondersteunt jouw detox proces optimaal.

LET OP
Je mag helaas niet detoxen als je zwanger bent, zwanger denkt te zijn of borstvoeding geeft. Als je menstrueert, dan kun je beter de detox een paar dagen uitstellen en beginnen als je heftige dagen voorbij zijn. Een detox is ook niet geschikt voor kinderen of als je ziek bent. Vragen? Stuur een mailtje naar hallo@allesoverayurveda.nl

De Alles over Ayurveda lente detox 2023

Mieke Botman

“Ik ben heel blij dat ik aan jullie lente detox heb meegedaan. Ik heb eindelijk geen opblazen buik meer! En ik heb heel veel energie, al dacht ik soms 's ochtends vroeg: Waar ben ik mee bezig?! Ik heb één van de drukste weken van het jaar, op het werk, dus ik twijfelde of het wel het juiste moment zou zijn voor een detox. Maar JA! Juíst hierdoor, kon ik alles aan en had ik zelfs nog energie toen ik vrijdagmiddag thuis kwam. Dankbaar! Tot in de herfst! "

Amy Lee de Boer

Marleen en Cielke, mag ik jullie bedanken voor deze prachtige voorzet om vaker ayurvedisch te gaan eten en leven. Het is voor mij een eyeopener geweest! Vandaag genoten van een verse chocolade croissant en m’n eerste kop koffie met havermelk, maar man wat heeft de kitchari mij goed gedaan afgelopen week! Ik voel me weer meer ‘mij’ en heb een veel minder opgeblazen buik! Ik pas ineens m’n kleding weer die ik het afgelopen jaar niet meer aan kreeg door een continu uitgezette buik. Mijn darmen zijn tot rust gekomen en mijn lichaam verlangde de hele week steeds meer naar de mungbonen. Ik ben het gaan omarmen en ga zeker door met Ayurveda. Het was een ongelooflijk leerzame detox waarbij ik nu echt naar mijn lichaam luister wt het nodig heeft. Ook voel ik zoveel meer liefde voor mezelf. Ik heb meer rust in mijn hoofd en hart gekregen. Dankzij jullie. Dank dank dank en ik doe heel graag de volgende keer weer mee natuurlijk! Namaste!

Lisette Verweij

Wat een fijne, toegankelijke en goed toepasbare detox was dit. Ik voel me energieker, stralender en heb nul “honger geleden” Met de fijne tips van Marleen en Cielke ga ik zeker door. Vooral voor 10 uur te gaan slapen en vroeg opstaan met de bijbehorende rituelen hielpen me deze week door. Ik ga zeker meedoen met de volgende detox. Dank jullie we!